LEEVI MUTRU RACE -yhdistetyn kesäkisa sunnuntaina Karpalossa

Julkaistu / 24.05.2019

Lahden Hiihtoseuran mäkihypyn ja yhdistetyn junioritoiminnan kolmas kesäkilpailukausi alkaa sunnuntaina. Toiminta on kasvanut ja viime vuoden kesäkisoissa oli mukana ennätysmäärä junioreita, lähes 30 jokaisessa kilpailussa. Lahden Hiihtoseuran urheilijoiden lisäksi Karpalo Cupin kisoihin osallistuivat mm. Helsingin Mäkihyppääjien, Jokilaakson Mäkiseuran ja Kouvolan Hiihtoseuran hyppääjiä.

Kesäkilpailukauden avaava Leevi Mutru Race on yhdistetyn kesäkisa, jota isännöi LHS:n Vuoden Urheilijaksi valittu Leevi Mutru. Mutru muistelee oman aikansa kesäkisoja Karpalossa mielellään. Kesäkilpailut Karpalossa ovat olleet tärkeitä.

”Vaikka ei olisi kilpailuhenkinenkään, kilpailuissa itsensä mittaaminen voi olla kiva juttu. Itselle on jäänyt erityisesti mieleen keskiviikkokisat Karpalon ajoista. Niissä aina pystyi mittaamaan omaa tekemistä”, kertoo maajoukkueurheilija Mutru omista junioriaikojen muistoistaan.

Mutru on iloinen Lahden Hiihtoseuran juniorityön tuloksista ja on mielellään mukana roolimallina sekä kannustajana.

”Haluan olla esikuvana nuorille urheilijoille ja nostaa yhdistetyn asemaa suomalaisessa urheilukentässä. On hienoa nähdä, että Karpalossa on näin paljon junioreita lajin parissa ja moni harrastaa nimenomaan yhdistettyä”, jatkaa Mutru.

Leevi Mutru suuntaa sunnuntaina heti kilpailujen alun jälkeen Jyväskylään, jossa maanantaina alkaa ensimmäinen maajoukkueleiri testauksella jatkuen tiistaista eteenpäin mäkihyppyjaksolla.

Mutru on paikalla sunnuntaina Karpalossa 15:30-16 välisenä aikana jakaen sekä nimikirjoituksia että kilpailunumeroita junioreille. Mutru kertoo myös median edustajille kevätkautensa kuulumisista ja uuteen harjoituskauteen valmistaumisesta.

LEEVI MUTRU RACE, kisaohjelma

15:00 Ilmoittautuminen ja harjoitukset

15:50 Leevi Mutru jakaa kisanumerot

16:00 Mäkiosuus K6/K15/K25/K38, 2. kilpailukierrosta

17:30 (noin) Juoksuosuudet, joissa matkat seuraavasti:
K6: 0,5km
K15: 1km
K25: 1,5km
K38: 2,5km

Palkintojenjako viimeisen sarjan juoksun jälkeen.

Katso Leevi Mutrun tervehdys facebookissa https://www.facebook.com/watch/?v=431499250977971

IMG_3491.JPG