Leijonat lahjoittivat hiihdon hyväksi

Julkaistu / 06.05.2015

LHS:n hopeasompahiihtäjät Mikaela Karjalainen, Ella Levanen ja Roosa Vantaala olivat vastaanottamassa Lions Club Lahti ry:n Presidentin Ilpo Rehnin allekirjoittaman lahjoituksen Cumulus-hotellissa järjestetyssä tilaisuudessa 6.5.2015. Leijonien Salpausselän kisoissa myymien peflettien myyntituotot kohdennettiin tänä vuonna kokonaisuudessaan tulevaisuuden hiihtohirmujen hyväksi.

LHS_-_Lions.jpg
Leijonien Matti Haapojalla oli miellyttävä kunniatehtävä luovuttaa lahjoitus sitä hopeasomparyhmän puolesta vastaanottaneelle tyttötriolle.

Lahjoitus käytetään harjoitusleirikulujen osittaiseen kattamiseen. Hopeasompahiihtäjät kiittää Leijonakarjaisujen kera!