LHS hakee mäkihypyn ja yhdistetyn valmentajia

Julkaistu / 29.03.2021

Sykkiikö sydämesi mäkihypylle ja yhdistetylle ja haluat olla mukana rakentamassa upeiden talvilajien tulevaisuutta Lahden Hiihtoseurassa?

Lahden Hiihtoseuran mäkihypyn ja yhdistetyn jaosto hakee valmentajia lasten ja nuorten valmennus- ja ohjaustehtäviin toukokuussa alkavalle uudelle kaudelle.

Mäkihypyn ja yhdistetyn harrastajamäärä on kasvanut viime vuosina reippaasti. Lahdesta on kehittynyt samaan aikaan niin viikko- kuin leiritoiminnan alueellinen harjoittelukeskus. Jotta toimintamme voi jatkua laadukkaana ja kasvaminen on mahdollista myös tulevaisuudessa, haemme lisävoimaa erilaisin sopimuksin valmennus- ja ohjaustoimintaan.

Tehtäväkokonaisuuksia ovat:

Lasten ja nuorten (Karpalo) toiminnan vastaavaa valmentaja
- K6-K38 -mäkitoiminnan suunnittelu ja koordinointi sekä K38:n urheilijoiden valmennus
- HS70-mäkeen siirtyvien nuorten urheilijoiden valmennus
- alue- ja kesäleiritoiminnan koordinointi
- alueellisen kilpailutoiminnan suunnittelu
- yhdistetyn valmennustoiminnan kehittäminen nuorille urheilijoille

HS70-mäessä hyppäävien nuorten urheilijoiden valmentaja
- ryhmän harjoittelun suunnittelu ja koordinointi
- nuorten urheilijoiden tiivis harjoittelun ohjaaminen ja tukeminen urheilijaksi kasvamisen polulla
- viikko- ja leiritoiminnan valmennus
(ryhmä hyppää osittain myös K38-mäessä)

Lasten ja nuorten ohjaaja ja valmentaja
- K6-K25 mäkien hyppääjien viikko- ja leiritoiminnan ohjaus ja valmennus
- alakouluissa tapahtuvan iltapäiväkerhotoiminnan koordinointi ja ohjaus

Tuiskun mäkikoululaisten ohjaaja
- K6-K15 mäkien hyppääjien viikko- ja leiritoiminnan ohjaus ja valmennus
- alakouluissa tapahtuvan iltapäiväkerhotoiminnan ohjaus

Kaikissa ohjaus- ja valmennustehtävissä edellytyksenä on mäkihypyn ja hiihdon lajituntemus sekä motivoitunut mieli lasten ja nuorten kanssa toimimiseen sekä valmentajana kehittymiseen (koulutukset). Ohjaaja- ja valmennuskoulutus (myös kesken oleva) lasketaan eduksi. Edellytämme sitoutumista sovittuun tuntivalmennusmäärään/vko. Kaikista tehtävistä maksetaan palkkio.

Lahden Hiihtoseura tukee ohjaajia ja valmentajia koulutuspolulla ja rakentaa tarvittaessa myös yksilöllisen koulutusohjelman.

Mikäli innostuit, lähetäthän hakemuksesi ja cv:si 13.4. mennessä mäkihypyn ja yhdistetyn jaoston puheenjohtaja Matti Tiiralle tiiramatti@gmail.com  ja valmennuksen vastaava Riina Valtolle riina.valto@vierumaki.fi

Lisätietoja kokonaisuudesta antaa Riina 040 740 5918
Lahden Hiihtoseuran mäkihyppääjän polkuun voit tutustua linkistä http://www.lahdenhiihtoseura.fi/jaostot/makihyppy-yhdistetty/

JPG suuri_MH092017_mn_res300-430.jpg