Navigaatio

LHS järjestää Nuorten SM-kisat 2014

Julkaistu / 03.09.2013

Maastohiihto ry ja Lahden Hiihtoseura ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan LHS järjestää tulevana talvena hiihtolajien nuorten SM-kilpailut. Mestaruuksista mitellään hiihdossa, mäkihypyssä ja yhdistetyssä.

"Tämä oli Hiihtoliitolle mieluinen tehtävä", Suomen Maastohiihto ry:n puheenjohtaja Reijo Alakoski toteaa. "Lahti on maastohiihdon Mekka ja LHS:lla on hienot ja pitkät perinteet kisojen järjestämisessä". Viimeksi nuorten SM-kisat pidettiin Lahdessa 80-luvulla. Nuorille on tärkeää päästä hiihtämään tulevien MM-kisojen maastoissa, jotka ovat haastavampia kuin nuorten perinteiset kisapaikat.

sm2014-news.jpg
Suomen Maastohiihto RY:n puheenjohtaja Reijo Alakoski (oik.) ja LHS:n puheenjohtaja Juha Viljamaa (vas.) allekirjoittamassa Nuorten SM-kilpailujen sopimusta. Taustalla LHS:n toiminnanjohtaja Mika Bono (vas.) ja etualalla LHS:n hiihtojaoston puheenjohtaja Hannu Viitala. Oikealla Maastohiihto Ry nuorisoliikunnan kehittäjä Henna Sivenius.

Odotuksissa on saada 2014 nuorten kisoista osallistujia ja menestyjiä 2017 MM-hiihtoihin, jopa järjestäjäseurasta. Lahden Hiihtoseuran puheenjohtaja Juha Viljamaan sanoin nuorten SM-kisat toimivat näyteikkunana 2017 MM-kisoihin.

Nuorten SM-hiihdot järjestetään Lahdessa 15.–16.2. 2014

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.