LHS-Media Oy

Julkaistu / 27.03.2019

Lahden Hiihtoseura uudistaa nuorisotoimintansa rahoitusta ja lahtelaista mainontaa LED-tauluilla

www.lhsmedia.fi

Lahden Hiihtoseura on perustanut LHS-Media Oy:n paikalliseksi lahtelaiseksi mediakanavaksi. Yritys tarjoaa mediatilaa neljälle LED –screenille tapahtumamarkkinointiin ja yrityksien tuote-, brändi- ja kampanjamainontaa. Rakennustyöt on saatu päätökseen ja neljä LED –screeniä käynnistyivät maanantaina 25.3. LED –taulujen rakennuspaikat sijaitsevat liikenteen solmukohdissa, joissa kuluttajat tavoitetaan. Screenien ohitse kulkee n. 76 500 ajoneuvoa vuorokaudessa. Lahden Hiihtoseura ja Lahden kaupunki ovat yhteistyössä etsineet LED -tauluille sijoituspaikat, jotka tukevat kaupunkikuvaa ja nykyaikaista tapaa kohdata kuluttajat.

Lahden Hiihtoseuran nuorisotoiminta on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Vahva toiminnan kasvu on tuonut mukanaan myös lisää yhteistyökumppaneita, joiden merkitys seuran toiminnan kannalta on edelleen keskeistä. Taloudellisessa mielessä urheiluseuralla tulee olla useita tukijalkoja. LHS –Media Oy:n perustehtävä on hankkia varoja lasten ja nuorten toimintaan Lahden Hiihtoseuran lajijaostoille.

Lisätietoja:

Erkki Raita