LHS:lle menestystä alppihiihdon Audi Tourilla

Julkaistu / 21.12.2014

Lahden Hiihtoseuran alppihiihtäjille menestystä Audi-tourilla

Nuorten sarjalaiset kilpailivat menneennä viikonloppuna Rukalla alppihiihdon Audi Tour cupissa. 16-sarjan Oskari Sulkakoski sijoittui perjantain suurpujottelussa kolmanneksi. Naisten 16-vuotiaiden sarjassa Melisa Starast oli 5.

Lauantaina laji vaihtui pujotteluksi.  Melisa Starast jatkoi hyviä suorituksiaan sijoittuen toiseksi. Lisäksi Sonja Kainulainen laski 14-vuotiaiden sarjassa kahdeksanneksi. Rosa Kurkela sijoittui samassa sarjassa sijalle 12.

Sunnuntaina 16-sarjassa LHS:n tytöt pistivät tuulemaan. Natalie Nousjoki sijoittui toiseksi, Melisa Starast neljänneksi, Heidi Merisalo seitsemänneksi ja Neena Sore kymmenenneksi.

Valmentaja Mikko Kurkela oli tyytyväinen viikonlopun tuloksiin ja kertoi, että joukkueessa vallitsee positiivinen tunnelma. Lahden Hiihtoseuran tehoryhmä jatkaa kauttaan leireilemällä Tahkolla ja Pyhätunturilla. Seuraavat kilpailut käydään Pyhätunturilla tammikuun puolessa välissä.