LHS:n ja EHS:n Hopeasompa-ryhmät leireilivät Pajulahdessa

Julkaistu / 17.11.2019

Leirin pääteemana oli yhteisöllisyys, tietenkään loistavia treenejä ja treeniseuraa unohtamatta.

Leiri alkoi lauantaiaamuna Pajulahti-hallissa ”jäänmurros” peleillä ja nopeus- ja ketteryysharjoituksella. Lounaan jälkeen oli vuorossa leirin tärkein osuus eli luento, joka tällä kertaa pääteeman mukaisesti toteutettiin yhteistoimintatehtävinä.

Pajulahti6.PNG

Urheilijat pääsivät sulattelemaan lounasta leikkimällä erilaisia tutustumisleikkejä, pelaamaan hiihtoAliasta sekä kilvoittelemaan Kahoot:in avulla seuratietämyksestä. Iltapäivällä oli vuorossa sauvajuoksu-harjoitus, joka toteutettiin norjalaisten ”All-Out” -treenillä. Tsemppi treenissä oli valtava ja kaikilla treeni sujui erittäin hyvin. Illalla vuorossa oli vielä hieman kehonhallintaa ja aktiivisia venytyksiä. Sen jälkeen olikin mukava pulahtaa hyiseen Kukkasjärveen vilvoittelemaan lihaksia ja tietenkin saunaan.

Sunnuntaiaamuna pakkasimme autot täyteen suksia ja hiihtäjiä, ja suuntasimme Lahden ensilumen ladulle. Teemana ladulla oli nopeus, ketteryys, suksitaitavuus sekä sauvottaluistelu.

Pajulahti_2.jpg

Hyvän parituntisen hiihtelyn jälkeen suuntasimme takaisin Pajulahteen, jossa vielä pelasimme tytöt vastaan pojat vesikorispelit ennen lounasta ja leirin päätöstä.

Pajulahti_4.JPG

Seurayhteistyö ja toisiin tutustuminen myös ladun ulkopuolella on yksi iso osa urheilijaksi kasvamista ja toivommekin yhteistyön jatkuvan edelleen. Päiväleirejä on jo suunnitteilla!

Terkuin,

Katja Väisänen