LHS:n ja Finlandia-hiihdon toimistot tiedottavat 8.10.2015

Julkaistu / 08.10.2015

LHS:n ja Finlandia-hiihdon toimistot muuttavat

Toimistot muuttavat 30.10 mennessä Nick´s talon ensimmäiseen kerrokseen. Sisäänkäynti Nick´s talon takaa urheilukeskuksen puolelta. Lisäksi seuralle tulee urheilukeskukseen kisatoimisto, jossa pääsääntöisesti työskentelee vapaaehtoiskoordinaattori Riitta Laakkonen, Tony Kilponen ja kilpailutapahtumahenkilöstö.

LHS ja Finlandia-hiihdon toimiston aukioloajat

Toimistot ovat avoinna ma – pe klo 09.00 – 15.00. Toiminnanjohtajan toimistopäivät 19.10.2015 alkaen joko LHS:n toimistolla tai LHS:n kisatoimistossa urheilukeskuksessa pääsääntöisesti maanantaisin ja perjantaisin klo 09.00  – 15.00. Muutokset näihin mahdollisia. Muina aikoina toiminnanjohtaja on tavattavissa ajan varaamalla. Muina aikoina toimistoasioista vastaa Tiina Hernesniemi.

Toimiston henkilöstö palvelee

LHS

• LHS toiminnanjohtaja Tony Kilponen, p. 050 5645 065, tony.kilponen@lhs.fi.
  • LHS:n toimistosihteeri Elina Hassi, p. 044 971 1726, info@lhs.fi(sijainen Finlandia-hiihdon toimistosihteeri Anna Shuravleva) palvelee seuraa, seuran jäsenistöä ja jaostoja mm. seuraavissa seuran hallinnollissa asioissa:
    • matkalaskuasiat ja matkavarausasiat
    • maksuliikenneasiat (mm. ilmoittautumismaksut)
    • jäsenasiat ja niiden ylläpito/ päivitys
    • kokousjärjestelyissä avustaminen (seura ja jaosto)
    • sisäisen ja ulkoisen postin järjestelyt
    • toiminnanjohtajan ja jaoston puheenjohtajien yhteydenottopyynnöt
    • toiminnanjohtajan ja johtokunnan toimistosihteerin tehtävät
    • erilaiset muut kysymykset
  • LHS valmentajista valmentajat toimivat eri jaoston valmennustehtävissä sekä seuran erilaisissa järjestelytehtävissä seuraavasti:
  • LHS vapaaehtoisasioissa ja LHS:n yhteyshenkilönä MM2017-organisaatioon auttaa vapaaehtoiskoordinaattori Riitta Laakkonen (1.9.2015 – 31.3.2016) p. 044 237 6484, riitta.laakkonen@lhs.fi
  • LHS:n ilmoitus- ja tiedottamisasioissa palvelee Finlandia-hiihdon assistentti Sami Kulmala p. 044 975 7713, toimisto@finlandiahiihto.fi(40 % työajasta LHS:lle)
    • www-sivut
    • sosiaalinen media
    • ilmoitusten, esitteiden yms. suunnittelu, valmistus ja toimitus
    • ATK-tukihenkilö
  • Jaoston toimintaan liittyvissä asioissa jäseniä palvelee ensisijaisesti jaoston puheenjohtaja ja jaoston organisaatio tehtäväjaon mukaisesti.

Finlandia-hiihto

Tarkennuksia LHS:n matkalaskuasioihin

Kaikki kokonaan täytetyt ja allekirjoitetut matkalaskut (matkalaskulomake löytyy www-sivuilta) mahdollisine kuitteineen toimitetaan keskitetysti LHS:n toimistolle toimistosihteeri Elina Hassille tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse skannattuna osoitteeseen info@lhs.fi. Matkalaskussa tulee tilinumero olla IBAN-muodossa. Matkalaskun tekee pääsääntöisesti aina henkilö, johon laskut kohdistuu (pl. aina allekirjoittaa, Kaikki matkalaskut ennakkotarkastetaan toimiston toimesta, jaoston puheenjohtajat asiatarkastaa ja tiliöi laskut ja toiminnanjohtaja hyväksyy laskut ja toimittaa laskut maksuun. Kaikissa neuvontapyynnöissä pyydetään kääntymään LHS:n toimiston puoleen. (Ei koske alppijaostoa).

Syysterveisin,

LHS ja Finlandia-hiihdon toimistot