LHS:N KEVÄTKOKOUS 2.6.2020

Julkaistu / 04.06.2020

Lahden Hiihtoseura ry piti sääntömääräisen kevätkokouksen tiistaina 2.6.2020. Kokouksessa palkittiin kauden aikana menestyneet urheilijat, huomioitiin ansioituneet seuran jäsenet sekä valittiin viisi johtokunnan jäsenentä seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi ja yksi johtokunnan jäsen vuodeksi Jani Klingan ilmoitettua jättäytyvänsä pois johtokuntatyöskentelystä työkiireidensä vuoksi.

Toimintasuunnitelma kaudelle 2020-2021
Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma kaudelle 2020-2021. Seuran talous on vakaalla pohjalla. Varainhankintaa tehostetaan joulukuussa 2018 perustetun LHS Media Oy:n kautta.

Juha Kolu jatkaa puheenjohtajana
Seuran johtokunnassa oli erovuorossa viisi jäsentä. Vaalivaliokunnan esityksen mukaisesti kaikki viisi erovuoroista jäsentä jatkavat yksimielisellä päätöksellä kahden vuoden jatkokauden. He ovat Matti Haapoja, Jouko Kemppi, Martti Lipponen, Erkki Raita ja Jani Ruponen. Jani Klinga ilmoitti jättäytyvänsä pois johtokuntatyöskentelystä työkiireidensä vuoksi ja hänen tilalleen valittiin Matti Tiira yhden vuoden toimikaudelle.

LHS:n johtokunta 2020-2021
  • Juha Kolu,puheenjohtaja
  • Raija Forsman
  • Matti Haapoja
  • Simo Kainulainen
  • Jouko Kemppi
  • Martti Lipponen
  • Erkki Raita
  • Jani Ruponen
  • Matti Tiira
  • Hannu Viitala
  • Maritta Vuorinen

Lahden Hiihtoseuran vuoden urheilijaksi ampumahiihtäjä Olli Hiidensalo
Olli Hiidensalo palkittiin Lahden Hiihtoseura ry:n vuoden urheilijana. Hiidensalo sijoittui 9. ampumahiihdon sekaviestissä Anterselvan MM-kilpailuissa helmikuussa.

Palkitut
  • Vuoden urheilija: Olli Hiidensalo
  • Vuoden nuori urheilija: Oskari Sulkakoski
  • Vuoden haastaja: Niko Kytösaho
  • Vuoden joukkue: Julia Tervahartiala – Kasperi Valto
  • Vuoden valmentaja: Karoliina Mäkelä

Juha Viljamaa -säätiön stipendit
  • Susanna Forsström, mäkihyppy
  • Matias Hyvönen, maastohiihto
  • Kaapo Saarinen, ampumahiihto
  • Iida Silvast, alppihiihto

Lahden Hiihtoseuran ansioristi numero 3
Kari Koskiselle myönnettiin LHS:n ansioristi numero 3. Tämä on seuran korkein ansiomerkki ja myönnetään henkilölle, joka on tehnyt kymmenien vuosien ansiokkaan vapaaehtoistyön Lahden Hiihtoseurassa.

Huomionosoitukset

LHS:n Ansioristi (numero 3.)
Kari Koskinen

LHS:n Kultainen Ilves-plaketti (70v)
Matti Kiuru
Leena Mantila