LHS:n Mico Ahoselle makea voitto Lahden Veikkaus Cupissa

Julkaistu / 05.01.2019

Lahdessa kilpailtiin lauantaina sekä yhdistetyn että mäkihypyn Veikkaus Cupin osakilpailut alle 18-vuotiaiden ja yleisessä sarjassa. Yhdistetyssä nuorten naisten kisassa erinomaisen hyppyvireen löytänyt Alva Thors (Vöyri If) vei voiton. Pojissa Lahden Hiihtoseuran Rasmus Ähtävä voitti yhdistetyn osakilpailun ja miehissä Olli Salmela piti ainoana kilpailijana miesten sarjan hallussaan.

Mäkihypyssä Venäjän Anna Shpyneva oli ylivoimainen N18-sarjassa, Alva Thors hyppäsi kolmanneksi. Rasmus Ähtävä vei niin ikään poikien mäkihypyn osakilpailuvoiton ennen seuratoveriaan Tuomas Kinnusta. Seinäjoen hiihtoseuran Paavo Romppainen oli kolmas.

Yleisessä sarjassa Lahden Hiihtoseuran Susanna Forsström jäi toiseksi Venäjän Mariia Iakovlevan taakse. Miesten kilpailussa kaksi ensimmäistä sijaa jäivät Lahden Hiihtoseuralle, kun Mico Ahonen ja Frans Tähkävuori olivat ensimmäinen ja toinen. Lieksan hiihtoseuran Janne Korhonen hyppäsi kolmanneksi.

Kilpailut jatkuvat huomenna sunnuntaina.

Aikataulut

Tulokset yhdistetty