Lhs:n Tuomas Kinnunen ja Kasperi Valto voittivat kultaa

Julkaistu / 27.03.2015

Lahtelaisnuoret olivat loistavassa vireessä mäkihypyn ja yhdistetyn Hopeasomman loppukilpailussa Rovaniemellä.  Viikonloppuna järjestetyt Hopeasompa-kilpailut käytiin Rovaniemen Ounasvaaralla aurinkoisessa kelissä.

Lahden hiihtoseuran kilpailijoista Hopeasompamestaruuden saavuttivat pojat alle 11-vuotiaiden sarjassa Tuomas Kinnunen ja pojat alle 13-vuotiaat sarjassa Kasperi Valto. Poikien alle 13-vuotiaiden sarjassa Veeti Suontama täydensi lahtelaisten menestystä viidennellä sijallaan. Poikien alle 15-vuotiaiden sarjassa parhaasta menestyksestä vastasi  Arttu Pohjola. Arttu oli parhaana hiihtoseuran edustajana sekä mäessä että yhdistetyssä kuudennella sijalla.

Tyttöjen puolella Julia Tervahartiala saavutti tytöt alle 13-vuotiaat sarjassa hienosti mäen puolella hopeaa. Lisäksi yhdistetyssä Julia oli viides.  Mäkihypyn kultamitalin Julia hävisi vain kahdella kymmenyksellä. Samassa sarjassa Selina Kähkönen oli sekä mäen että yhdistetyn kuudes.