Navigaatio

LHS:n tytöt Kepan hiihtoleirillä Vuokatissa.

Julkaistu / 23.07.2013

LHS:n nuoret tytöt Ella Levanen, Aino Huttunen ja Anniina Jokinen viettivät ikimuistoisen juhannusalusviikon Vuokatissa. Kerttu Niskasen vetämä valtakunnallinen nuorten (10 - 16 v) hiihtoleiri kasasi viitisenkymmentä nuorta ympäri Suomea Vuokattiin. Nelipäiväisen leirin ohjelma oli hyvä kattaus erilaisia harjoitteita huippuohjaajien vetämänä.

Leiriohjelma oli kova mutta mukava. Leiri alkoi 3,5 km testijuoksulla vaaran päälle. Kepa kuvassa yllä maalissa testijuoksun jälkeen tyttöjemme kanssa. Ohjelmassa oli myös hiihtoa niin rullilla kuin hiihtoputkessakin. Putkessa treenien jälkeen tapasimme myös enemmän luistimilla viihtyvän Teemu Selänteen. Teemu poseerasi hiihdon jälkeen tyttöjen kanssa (kuva alla). Lisää Teemun hiihtoharrastuksesta voit lukea MTV3 sivuilta.

Kaikille uutena harjoituksena leirillä oli myös suoharjoitus. Siinä testattiin nuorten sitkeyttä uppoavalla alustalla. Treeni oli kova, mutta ilmeet harjoituksen jälkeen tytöillä taas iloiset. Seurana tytöillä tällä kertaa Iivo Niskanen.

Viimeinen harjoituspäivä meni Vuokatin vaaroilla vaeltaen. Neljä päivää menivät nopeasti. Leirin jälkeen kotimatkalla oli väsynyttä mutta onnellista porukkaa. "Ensi vuonna uudestaan!" oli päällimmäisenä mielessä juhannusta kohti ajellessa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.