Navigaatio

LHS:n urheilijoiden alppimenestys jatkui Ylläksellä

Julkaistu / 01.02.2014

Nuorten vauhtilajien SM-kilpailut jatkuivat Ylläksellä Lahtelaisittain menestyksekkäästi. Naisten alle 14-vuotiaiden sarjassa Viivi Hämäläinen laski hopeaa sekä supersuurpujottelussa että syöksyssä. Loukkaantumisista kärsinyt Oskari Sulkakoski onnistui myös hienosti laskien pronssimitalille syöksyssä ja neljännelle sijalle supersuurpujottelussa ja superkombissa miehet 14-sarjassa.

 

Valtteri Raatikainen laski miehet 16-sarjan superkombissa neljänneksi ja supersuurpujottelussa viidenneksi. LHS:n urheilijat saivat nuorten vauhdin SM-kilpailuista yhteensä 7 mitalia. 

 

Valmentaja Mikko Kurkela kertoo, että menestys perustuu pitkälti Lahden Hiihtoseurassa tehtävään määrätietoiseen työhön ja valmennusryhmässä vallitsevaan positiiviseen ilmapiirin. Lisäksi yhteistyö Lahden Atomin kanssa on tuottanut tulosta. -Iso kiitos kuuluu Atomin puheenjohtajalle Ilpo Linbergille. Laji vaatii liikunnallisia perustaitoja, laskutaidon lisäksi tarvitaan myös hyvät fyysiset ominaisuudet, Kurkela kertaa. 

 

14- ja 16-sarjalaisten kausi jatkuu helmikuun alussa Sappeella Audi Tour kilpailuissa pujottelun merkeissä. Vauhtimitalistit Kalle Peltola ja Joona Sallinen suuntaavat puolestaan pujottelun SM-kilpailuihin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.