LHS:n urheilijoille menestystä mäki-yhdistetyn Hopeasompa-kilpailuissa

Julkaistu / 27.03.2018

Mäkihypyn ja yhdistetyn Hopeasompa-kilpailut käytiin 16.3. Rovaniemen Ounasvaaralla. Hopeasompa-kilpailut toimivat myös alle 16-vuotiaiden sarjan SM-kilpailuina.

Mäkihypyssä Lahden Hiihtoseuralle kirjattiin neljä voittoa. Hilla Hirvonen ja Pyry Keskinen voittivat alle 8-vuotiaiden sarjansa. Aapi Mannerkivi sijoittui P8-sarjassa kolmanneksi. Emilia Vidgren hyppäsi voittoon alle 10-vuotiaissa tytöissä ja Heta Hirvonen oli saman sarjan kolmas. Saman ikäisten poikien sarjassa tiukan kilpailun toinen oli Akseli Vidgren ja kolmas Henrik Reimari.

Tuomas Kinnunen liiteli hienoon voittoon poiken alle 14-vuotiaiden sarjassa. Lahden Hiihtoseuran junioreita oli kahta sarjaa lukuunottamatta kaikissa sarjoissa. Hienoa kokonaisuutta täydensivät muut LHS:n urheilijat, jotka muodostivat kisojen suurimman joukkueen 16 urheilijan voimin.

Mäkihypyn Hopeasompa-tulokset

Yhdistetyssä Hilla Hirvonen piti mäessä hankkimansa johtoaseman ja voitti T8-sarjansa. Aapi Mannerkivi nousi upealla hiihdolla P8-sarjan toiseksi häviten voittajalle vain kaksi sekuntia. Pyry Keskinen oli yhdistetyssä kolmas. T10-sarjassa Emilia Vidgren oli yhdistetyn toinen ja Heta Hirvonen kolmas.

Lähes kaikki lahtelaisjuniorit kilpailivat myös yhdistetyssä. Suurella joukkueella mukana olleet juniorit kiittävät valmentajiaan ja jatkavat vielä kauttaan Karpalon mäissä sekä Urhielukeskuksen laduilla. Isoissa mäissä hyppäävät suuntaavat jo mäestä ansaitulle kevättauolle.

Yhdistetyn Hopeasompa-tulokset