Mäkihypyn ja yhdistetyn junioreille uusi yhteistyökumppani

Julkaistu / 13.05.2018

Kiinalainen ravintola Hua Du on liittynyt lahtelaisen mäkihypyn ja yhdistetyn tukijoukkoihin. Yhteistyö julkistettiin perjantaina ja tukirahaa olivat vastaanottamassa LHS:n Karpalon toiminnan vastaava valmentaja Olli Muotka, LHS:n johtokunnan jäsen ja yhteistyön taustavaikuttaja Jani Klinga sekä nuoret mäki-yhdistetyn harrastajat Hilla ja Heta Hirvonen sekä Misa Vilminko. Sponsorishekin nuorille ojensi ravintoloitsija Shao Chun Chen.

"Tällainen paikallinen tukija on meille erittäin tärkeä. Tämän kumppanuuden avulla voimme vahvistaa edelleen valmennusresurssia ja saamme vakautta kehittyvään junioritoimintaan", sanoo Jani Klinga.

Lahden Hiihtoseuran mäki-yhdistetyn junioriharrastajien määrä on tuplaantunut reiluun pariin kymmeneen viimeisen vuoden aikana. Työtä on tehty kestävän pohjan rakentamiseksi Karpalon toiminnassa, mikä näkyy toiminnan laadussa, harrastajien sitoutumisessa sekä menestyksenä valtakunnallisesti juniorisarjoissa.

Uuden yhteistyön tavoitteena on lahtelaisen mäkihypyn ja yhdistetyn tukemisen lisäksi tehdä perinteisiä talvilajeja tunnetuksi tulevassa olympialaisten isäntämaassa Kiinassa sekä avata kiinalaisryhmille harjoittelumahdollisuuksia Lahdessa. Ystävyyskaupunki- ja osaamisen vientitoiminta on jo käynnissä suomalaisten ja kiinalaisten välillä useiden tahojen toimesta.

Hua Du toivottaa kaikki talvilajien harrastajat tervetulleiksi ravintolaan nauttimaan uudistetusta ja monipuolisesta ruokapöydästä!

IMG_4262.JPG