Mäkihypyn ja yhdistetyn ryhmien valmennus jatkuu etävalmennuksena

Julkaistu / 13.04.2020

Koronaviruspandemian vuoksi tauolla olevat ryhmäharjoitukset ja -valmennukset korvataan urheilijoiden ja harrastajien etävalmennuksella henkilökohtaisen yhteydenpidon, videoharjoitusten sekä videoyhteyksin pidettävien yhteistreenien avulla tiistaista 14.4. alkaen.

Isojen mäkien harjoitukset ovat käynnistyneet jo Eetu Kytösahon ja Ossi-Pekka Vallan toimesta. Toivotamme iloa ja tsemppiä urheilijoille harjoituksiin!

Pienemmille luvassa on yhteisharjoituksia eri ikäryhmille sekä harjoitusohjelmia taitotason mukaan. Ryhmät kokoontuvat seuraavan aikataulun mukaisesti whatsapp-videoyhteyksillä:

Tuiskun Mäkikotka -koulu ja K6-mäki
TI & TO klo 18:00 (noin 15-20 min), vastuuohjaajina Emmi Varis & Marjukka Vidgren

K15-mäki
TI & TO klo 18:30 (noin 15-20 min), vastuuohjaajana Emmi Varis

K25-mäki
TI & TO klo 18:00 (noin 20-25 min), vastuuohjaajana Olli Muotka

K38-mäki
TI & TO klo 18:30 (noin 30 min), vastuuohjaajana Olli Muotka

Ensimmäisellä tapaamisella 14.4. ryhmäläiset saavat ohjeita toiminnasta.
Olemme jakaneet urheilijat ryhmiin ja jokaisen lapsen huoltaja liitetään ko. Whatsapp-ryhmään.

Lisätietoja kokonaisuudesta antavat junioripäällikkö Olli Muotka puh. 050 464 7277 ja valmentaja Emmi Varis puh. 044 575 1666.

Kevään aikana kannattaa myös tutustua mäkihyppääjän ja yhdistetyn polkuihin juniorista aina huipulle saakka. LHS:n polusta löytyy lisätietoja seuran sivulta.

Aurinkoa, iloa ja treeni-intoa kevääseen!

JPG+suuri_MH092017_mn_res300-378.jpg