Mäkihypyn pienmäen Suomen mestaruudet Lahteen

Julkaistu / 27.03.2018

Lahden Hiihtoseuran mäkijoukkue onnistui erinomaisesti pienmäen Suomen mestaruus -kilpailuissa Taivalkoskella. Naisten alle 18-vuotiaiden mestariksi hyppäsi lauantaina Julia Tervahartiala erinomaisin pistein 218.4, ja eroa seuraavaan Taivalkosken Kuohun Annamaija Oinaaseen kertyi 30 pistettä. Naisten kolmas oli Siilinjärven Ponnistuksen Vilma Meis.

Mico Ahonen voitti M18-sarjan Suomen mestaruuden yli 13 pisteellä ennen Kuusamon Erä-Veikkojen Jonne Veteläistä ja Ylistaron Kilpa-Veljien yhdistetyn urheilija Otto Niittykoskea. Arttu Pohjola oli kilpailun kuudes.

Mäkihypyn N18-sarjan Suomen mestaruus

Mäkihypyn M18-sarjan Suomen mestaruus

Yhdistetyssä Arttu Pohjola oli neljäs ja Tuomas Kinnunen kuudes. Naisten sarjassa ei ollut lahtelaisedustusta.

Yhdistetyn M18-sarjan Suomen mestaruus

Yleisissä sarjoissa pienmäen mestareiksi hyppäsivät Susanna Forsström ja Mico Ahonen. Ahoselle yleisen sarjan Suomen mestaruus oli ensimmäinen. Hopealle liiteli Julia Tervahartiala täydentäen LHS:n erinomaisen menestyksen. Lahdesta Taivalkoskella kilpaili 12 urheilijan joukkue.

Mäkihypyn N-sarjan Suomen mestaruus

Mäkihypyn M-sarjan Suomen mestaruus

Kuva: Taivalkosken Kuohu

Lisää kuvia kilpailuista löytyy Taivalkosken Kuohun facebookista.