Mico Ahonen voittoon myös sunnuntaina - Tuomas Kinnunen voitti M18-sarjan ylivoimaisesti

Julkaistu / 06.01.2019

Miehet hyppäsivät sunnuntaina HS130-mäen kilpailun ja eiliseen tapaan korkeimmalle korokkeelle nousi Mico Ahonen, joka vahvisti ennakkoon nuorten MM-kisojen edustuspaikkaansa. Toiseksi liiteli Lieksan Hiihtoseuran Elias Vänskä ja kolmanneksi LHS:n Frans Tähkävuori. Neljäs oli LHS:n Niko Kytösaho. Naisten sarjan voittoon hyppäsi Susanna Forsström (LHS).

Nuorten sarjoissa Venäjän Anastasia Repina hyppäsi voittoon ennen Vöyrin 13-vuotiasta Alva Thorsia ja Siilinjärven ponnistuksen Vilma Meisiä. M18-sarjaa hallitsi ylivoimaisesti LHS:n Tuomas Kinnunen, joka voitti toiseksi tulleen Puijon Hiihtoseuran Tomas Kuisman yli 20 pisteellä. Kolmanneksi hyppäsi Venäjän Danil Schegolev.

Yhdistetyn kisan voittoihin urheilivat Alva Thors (N18), Herman Happonen (M18) ja Olli Salmela (M).

Veikkaus Cupin seuraavat osakilpailut hypätään Kuopiossa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Tulokset mäkihyppy

Tulokset yhdistetty