Musti LHS kaveritapaamisen tähtivieras

Julkaistu / 04.11.2014

LHS kaveritapaaminen järjestettiin nyt toisen kerran. Tapahtuman tarkoitus on koota seuran eri jaostojen lumilajeja harrastavat nuoret kavereineen kasaan ja tutustumaan niin toisiinsa kuin seuran eri lajeihinkin. Ravintola Voiton tiloihin oli ahtautunut n. 150 lasta ja nuorta sekä heidän vanhempiaan.

Illan avasi seuran varapuheenjohtaja Raija Forsman. Raija aloittikin tilaisuuden alkusanojen lisäksi selfiellä Samin kanssaWink. Juha Kolu MM2017-järjestelykomiteasta jatkoi Lahti MM2017-kisojen aihepiirillä. Unohtumattomia elämyksiä olisi tarjolla MM2017-talkoolaisena, kannattaa tulla osaksi unohtumatonta tapahtumaa ja nähdä kisat aivan uudesta vinkkelistä!

Jaostot esittäytyivät Alpin, Ampumahiihdon, Mäki/yh:n ja Maastohiihdon pikakatsauksilla sekä illan aikana jaostojen teemapisteillä.

Selfie_Samin_kanssa.jpg
Selfie Samin kanssa oli kovaa valuuttaa illan aikana!

Sami Jauhojärvi kertoili kauteen valmistautumisesta, pieniä haasteitakin terveyden kanssa on matkan varrella ollut. Mutta tavoitteet toki upean viime kauden jälkeen Falunin MM-hiihdoissa ovat korkealla. Sami kertoi myös ajatuksistaan osallistua muutamaan massahiihtoon kauden aikana.

Sami_ja_junnuja.jpg
Sami nuorten lumilajien harrastajien ympäröimänä.

Illan kruunasi nimikirjoitusten jako. Nimmaripaikalla olikin tarjolla niin ruuhkaa kuin iloisia ilmeitäkin. Kiitos Sami, että pääsit tulemaan! Upeaa, että meillä on sinunlaisia huippu-urheilijoita ja nuorten esikuvia!

Sami_ja_nimmarit.jpg
Kuvakortit nimmareilla olivat kysyttyjä Sami Jauhojärven vierailun päätteeksi.