Pohjola, Kytösaho ja Mutru valittiin mäkihypyn ja yhdistetyn A-maajoukkueisiin

Julkaistu / 20.05.2020

Lahden Hiihtoseuran Arttu Pohjola ja Niko Kytöaho valittiin mäkihypyn ja Leevi Mutru yhdistetyn A-maajoukkueisiin kaudelle 2020/21.

Lahden Hiihtoseuran värit ovat hienosti edustettuna kaudella 2020/21 mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancupin turneilla.

Mäkihypyn maajoukkueeseen nousi menneellä kaudella sekä maailmancupin että lentomäen kisadebyyttinsä tehnyt Arttu Pohjola. Pohjolan lisäksi A-maajoukkueessa jatkaa loppukaudesta hyppynsä kohdilleen saanut Niko Kytösaho.

Pohjola on maajoukkueen nuorin, mutta haastaa jo kovaa kotimaista kärkeä. Nuorten MM-kisoissa Saksan Oberwiesenthalissa Pohjola oli 13:s.

Lue lisää mäkihypyn maajoukkueesta Hiihtoliiton tiedotteesta.

Yhdistetyn A-maajoukkueessa jatkaa tuttuun tapaan Leevi Mutru. Maajoukkue on jo aloittanut harjoittelun kohti MM-kisakautta.

Yhdistetyn maajoukkueesta ja kevään suunnitelmista voi lukea Hiihtoliiton tiedotteesta.

Mäkihypyn ja yhdistetyn naisten sekä nuorten joukkueet nimetään myöhemmin keväällä.

Seuraa myös urheilijoita somessa, Artun, Nikon ja Leevin löydät IG:sta ja kaksi viimeistä myös facebookista!

Kuva: JWSC2020 - Corinna Heitmüller

DSC_0445.jpg