Navigaatio

Salppurin 20v ansiomerkkien jakotilaisuus

Julkaistu / 09.06.2015

Salpausselän Kisojen pitkäaikaisia työnsankareita ja vapaaehtoistyötä tehneitä palkittiin 90v-juhla-ansiomerkein

ssk20v.jpg 

Salpausselän Kisojen 90v-juhlakisojen ansiomerkkien jakotilaisuus pidettiin 8.6.2015 Ravintola Voitossa. Tilaisuuden avasi LHS:n puheenjohtaja Juha Viljamaa kiittäen kaikkia pitkän historian tehneitä vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka ovat vuodesta toiseen uurastaneet Salpausselän kisojen hyväksi. Pisimpään kisoissa toimineet työnsankarit ovat olleet mukana yli 50 vuotta ja kaikki ansiomerkein palkitut ovat pääsääntöisesti työskennelleet kisoissa vähintään 20 vuoden ajan. Pitkäaikaisen järjestelytoimikunnan puheenjohtajan Ilkka ”Igor” Tiilikaisen muistoa kunnioitettiin myös hiljaisella hetkellä. Tilaisuudessa paikan päällä palkittiin noin 170 pitkäaikaista työnsankaria ja vapaaehtoistyöntekijää. Kaiken kaikkiaan ansiomerkein saajia on noin 220 henkilöä.

 

Ansiomerkkiin on kuvattu Salpausselän stadionin historiallinen mäkimaisema ja taustalla siintävät Lahden radiomastot. Reunoille on kirjailtu teksti ”Salpausselkä 90” . Ansiomerkin suunnittelusta vastasi poisnukkuneen Ilkka Tiilikaisen poika Joni Tiilikainen.

 

Jakamattomat ansiomerkit postitetaan ansiomerkkien saajille henkilöiden kotiosoitteeseen lähipäivinä. Niitä voi myös käydä noutamassa LHS:n toimistolta arkipäivisin klo 9 – 15 välisenä aikana (Svinhuvudinkatu 23 A, 1.krs.) tai tiedustella erikseen sähköpostitse/ soittamalla (info at lhs.fi - 044 971 1726).

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.