Navigaatio

SnowKidzit esillä Salppureissa

Julkaistu / 01.03.2014

SnowKidzien Salppurilauantaihin kuului useita upeita kokemuksia, joita ei ihan joka päivä pääse kokemaan. Päivä alkoi selostamon tutustumisella. Siellä Mertaranta viritteli ääntään päivän koitokseen. Kisa-alueella törmättiin myös Kulttuuri- ja Urheiluministeri Paavo Arhinmäkeen, jolla oli samanlainen pipo kuin SnowKidzeilläkin. Muistoksi tuli mukava yhteiskuva Paavon kanssa.

LHS_SnowKidz_-_Arhinmki.jpg

Sprinttikisaa pääsimme seuraamaan kentällä ja monia hiihtäjiä nähtiin aivan lähietäisyydeltä. Suomen tämän kauden hiihtokomeetta aina positiivinen ja iloinen kaksinkertainen olympiahopeamitalisti Kerttu Niskanen viihtyi porukassamme hetkisen jakaen nimmarit ja poseeraten kanssamme.

LHS_SnowKidz_-_Kepa.jpg

Myös Norjan Marit Björgen tavattiin ja poseerausta oli taas tiedossa.

LHS_SnowKidz_-_Bjrgen.jpg 

Päivän kruunasi sprintin palkintojenjakoon osallistuminen sekä palkintojenjakaja-hiihtolegenda Juha Miedon kanssa palkintopallilla käynti. Mietaalle luovutettiin Salppureissa maailman suurin hiihtokenkä, Karhun 53 kokoa olevat monot. Olimme mukana tässäkin tapahtumassa.

LHS_SnowKidz_-_Mieto.jpg

Viimeisenä rastina kävimme tutustumassa Suomen hiihtomaajoukkueen huoltorekkaan, jossa maajoukkueen huoltotiimi kertoi meille huollon hommista ja saimmepa muutaman voiteluvinkinkin.

Se oli päivä, jonka varmaan jokainen muistaa vielä pitkään!

Lisää kuvia täältä. Katso myös http://www.mtv.fi/sport/hiihtolajit/maastohiihto/uutiset.shtml/2014/03/1867454/salpausselan-yleisomenestys-jai-lauantain-varaan

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.