Viisi Lahden Hiihtoseuran urheilijaa valittiin Sotšin Olympialaisiin

Julkaistu / 21.01.2014

Suomen joukkue Sotšin Olympialaisiin kasvoi 99 urheilijan kokoiseksi, kun 22 urheilijaa viidestä lajista nimettiin joukkueeseen 21.1.2014.

Valintoja tehtiin sekä henkilökohtaisten näyttöjen (mahdollisuus sijoittua 16 parhaan joukkoon) että viestinäyttöjen (mahdollisuus sijoittua kahdeksan parhaan joukkoon) perusteella.

Miesten mäkihyppyjoukkueeseen kuuluu jo aiemmin nimetty Janne Ahonen sekä Olli Muotka. Janne Ahosella on vuorossa kuudennet perättäiset olympiakisat. Naisten mäkihyppyyn valittiin Juulia Kykkänen. Naisten mäkihyppy on ensikertaa mukana olympialaisten lajivalikoimassa.

Yhdistettyyn valittiin joukkue, jossa on kaksi LHS:n edustajaa: Mikke Leinonen ja Eetu Vähäsöyrinki.

Ampumahiihdon osalta LHS edustava Olli Hiidensalo on kotiin jäävä varaedustaja.

Vancouverin olympialaisissa 2010 seuraa edustivat: Janne Ahonen, Kalle Keituri ja Jesse Väänänen