Huippusuositut hiihtokoulut alkavat 1.9.

Julkaistu / 24.08.2015

Huippusuositut Lasten hiihtokoulu ja Nuorten harrastehiihtokoulu alkavat jälleen. Aloitustilaisuus Lahden Urheilukeskuksessa tiistaina 1.9. klo 17.30, Nuorten harrastehiihtokoululaiset klo 18.30. Tiedossa mukavaa ja monipuolista tekemistä, elämyksiä, uusia kavereita, samanhenkistä porukkaa sekä huippuohjausta. Ilmoittautuminen allaolevista linkeistä.
Ilmoittautuminen Lasten hiihtokoulu n. 6-12 v
Ilmoittautuminen Nuorten harrastehiihtokoulu n. 12-16 v

Viime kauden jälkeen VALOn (Valtakunnallinen Liikuntaorganisaatio) tekemät tyytyväisyyskyselyt rankkasivat hiihtokoulutoimintamme kiitettävin arvosanoin. Ohessa kyselyt ja tulokset:
Toiminnan arviointi lapsille - Lahden Hiihtoseura 2015 - kokonaistulokset.pdf
Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Lahden Hiihtoseura 2015 - kokonaistulokset.pdf

Viime vuonna Lahden Hiihtoseura nousi maastohiihdon valtakunnallisessa seuraluokittelussa 3. sijalle. LHS palkittiin lisäksi viime vuonna Suomen eniten toimintaansa parantaneena maastohiihtoseurana ja Lasten hiihtokouluikäisten toiminta oli seuraluokittelun pisteytyksessä koko maan parhaimmaksi arvioitua. Lisää seuraluokittelusta voit lukea täältä.

TERVETULOA hiihtokouluun, nähdään Siirin patsaalla!

Smile

Salppurit_2015_-_Kepa.jpg

Lasten Hiihtokoululaisista kasattu SnowKidz-porukka Salppurin kisoissa seuranaan parin viime kauden paras naishiihtäjämme Kerttu Niskanen.