Navigaatio

Suurmäen SM-kisat Lahdessa - menestyjälle paikka lentomäen MM-kisoihin

Julkaistu / 15.01.2018

Uutisen päiväys

15.1.2018← Takaisin
Suurmäen SM-mitaleista hyppäävät ensimmäistä kertaa myös naiset. Lahden Hiihtoseuran Susanna Forsström ja Julia Tervahartiala ovat kilpailussa mukana.

Miesten kilpailussa ovat mukana kaikki Suomen kärkihyppääjät, pois lukien Antti Aalto, Janne Ahonen ja Eetu Nousiainen. Ahonen jatkoi matkaansa suoraan Itävallasta Oberstdorfiin. Aalto ja Nousiainen lentävät Saksaan keskiviikkona.
 
Panokset suurmäen SM-kilpailuissa ovat kuitenkin kovat, sillä kilpailu toimii karsintana yhdelle mäkimiehelle, joka mielii hyppäämään Oberstdorfin lentomäen joukkuemäkeen sunnuntaille.
 
Keskiviikoksi on luvattu 4–5 metriä tuulta, mutta kilpailunjohtaja Janne Tervahartiala on toiveikas, että kilpailu viedään suunnitellusti läpi.
 
”Ei sääennuste kyllä ihan helpoimmasta päästä ole, mutta ennusteet muuttuvat ajan myötä. Odotetaan kuitenkin kovatasoista kilpailua keskiviikoksi. Mikäs sitä parempaa tapaa on viettää keskiviikkoiltaa kuin katsoa huippuluokan suomalaista mäkihyppyä Lahden mäkimontussa”, heittää Tervahartiala.
 
Lähtölista
 
KILPAILUOHJELMA

 
Tiistai 16.01.
17–19                  Vapaat harjoitukset HS130
 
Keskiviikko 17.01.
10–12                  Vapaat harjoitukset HS130
17.00                   Suurmäen SM, N/M, koekierros
18.00                   Suurmäen SM, N/M, kilpailukierrokset
                            Palkintojenjako kilpailun päätyttyä mäkimontussa

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.