Toiminnan tilannepäivitys

Julkaistu / 08.05.2020

Lahden Hiihtoseurassa seurataan valtioneuvoston ohjeistusta harjoittelu-, valmennus- ja kilpailutoiminnassa.
Toukokuun loppuun asti ryhmäkoko toiminnassa saa olla enintään 10 henkilöä (pienryhmäharjoittelu on siis sallittua) ja 1.6.2020 alkaen ryhmäkoko voi olla enintään 50 henkilöä.

Huomioitavaa on, että puku- ja pesutilat liikuntapaikoilla ovat toistaiseksi kiinni tai niiden käyttö on rajoitettua.
Liikuntapaikkojen ja -tilojen käytössä noudatetaan valtioneuvoston ja aluehallintoviraston linjauksia kokoontumisrajoituksista, hygieniasuosituksista ja turvaväleistä.

Lahden kaupunki avaa liikuntapalveluita vaiheittain

Liikunta- ja urheiluseurat aloittavat omien harjoitusvuorojensa mukaisen toiminnan jo käytössä olevilla ulkoliikuntapaikoilla sekä kaikilla kaupungin urheilukentillä.

Linkki kaupungin tiedotteeseen kokonaisuudessaan on tässä https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/lahti-avaa-liikuntapalveluita-vaiheittain