Navigaatio

Toiminnanjohtajan terveisiä - LHS Blogi 2/2021

Julkaistu / 13.01.2021

blogi-janne2.jpgTervehdys seuran toimistolta. On hienoa katsoa seuran toimiston ikkunasta, kun vihdoin saapui oikea talvi. Hiihtäjät kiirehtivät tästä Urheilukeskuksesta ladulle ja takaisin autoilleen iloisilla ilmeillä. Liikuntatoimen latukoneet ajavat lähes vuorotta latuja niin meille kuntohiihtäjille, kuin aktiiviharrastajillekin. Karpalon mäet ovat myös olleet hyppykunnossa jo pidemmän aikaa ja Messilässäkin rinteet ovat lähes kaikki auki. Tätä kaikkea odotettiin viime talvena melkein kevääseen asti.

Kilpailutoiminta on myös saatu mukavasti käyntiin. Sunnuntaina seuramme järjestämissä maastokilpailuissa stadionilla oli parisataa hiihtäjää mittelemässä paremmuudestaan useissa sarjoissa. Oli hienoa seurata tapahtuman kulkua, vaikka kilpailuiden järjestämiseen liittyvät toimenpiteet terveysturvallisuuteen liittyvine suunnitelmineen tuottivatkin jaoston ihmisille melkoisesti normaalista poikkeavaa työtä.

Salpausselän Kisat ovat jo ensi viikolla. Niiden järjestelyt ovat nyt ehkä kaikkein kiivaimmassa vaiheessa. Koko syksy on rakennettu uutta toimintamallia erilaisten koronakuplien ympärille ja nyt aletaan olla valmiita. Urheilullisesti kilpailut voidaan siis hyvin viedä lävitse, jos ei nyt aivan viime tingassa tule poikkeavia viranomaismääräyksiä.

Perinteikkään talviurheilun ykköstapahtumamme luonne muilta osin muuttuikin melkoisesti pari viikkoa sitten, kun jouduimme tekemään kipeän päätöksen, että emme voi avata yleisölipunmyyntiä stadionille. Toki samalla lanseerasimme virtuaalisen lipunmyynnin ja toivomme, että uskolliset Salppurin kävijät huomaavat tämän mahdollisuuden.

Samalla, kun valmistelemme Salppurin Kisoja, katseemme kiinnittyy jo helmikuun alussa järjestettäviin mäkihypyn FIS -cupin ja yhdistetyn continental-cupin kilpailuihin. Ilmoittautumisia molempiin kilpailutapahtumiin on tullut runsaasti.

Tämän jälkeen pidämme yhden välipäivän ja tiistaina 9.2.2021 käynnistyvät nuorten maailmanmestaruuskilpailut mäkihypyn ja yhdistetyn osalta. Myös näihin kilpailuihin on osallistujia ilmoittautunut enemmän kuin kaksi vuotta sitten, jolloin edellisen kerran järjestimme vastaavan tapahtuman.

Tässä siis hieman kuulumisia toimiston suunnalta. Vauhtia riittää. Tärkein viesti kuitenkin seuramme jäsenistölle on, että pitäkää huoli omasta ja läheistenne terveydestä. Liikkukaa suksilla, nauttikaa talvesta ja voikaa hyvin.


Terveisin,

Janne Marvaila
Toiminnanjohtaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.