TUISKUN MÄKIKOTKA -koulu

Julkaistu / 21.08.2019

Mäkihypystä innostuneille on tarjolla viikkoharjoitusten lisäksi TUISKUN MÄKIKOTKA -koulu.
Tuiskun Mäkikotka -koulussa harjoitellaan kahdesti viikossa 10 kertaa ja tutustutaan mäkihypyn saloihin. Hyppäämäänkin päästään, sillä tiedättehän sanonnan: "Hyppääjät tehdään kesällä."

Mäkikotka -koulu alkaa keskiviikkona 4.9. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin ja sunnuntaisin yhtä aikaa jo vanhempien mäkikotkien kanssa. Tuiskun Mäkikotka -koulussa näkee siis joka kerran, kuinka jo hieman vanhemmat harjoittelevat.

Mäkikotka -koululaiset saavat ensimmäisellä kerralla Mäkikotka-passin, johon kurssin aikana kerätään tarroja aina seuraavan tason saavuttamisesta. Omia mäkivarusteita ei tarvita, vaan kaikki on lainattavissa Lahden Hiihtoseuralta.

Lisätietoja löytyy TUISKUN MÄKIKOTKA -koulun sivulta.

Ilmoittaudu mukaan!