Uudet kotisivut auenneet

Julkaistu / 06.11.2013

mukautuva.jpg

Lahden Hiihtoseura on panostanut viestinnän kehittämiseen koko syksyn ajan. Sen tuloksena LHS sai uudet ja entistä paremmat nettisivut, jotka avattiin tänään maanantaina.

Sivuja on pyritty yksinkertaistamaan, jotta kaikki tieto löytyisi sivuilta mahdollisimman helposti. Uuden julkaisujärjestelmän ansiosta jokainen laji ja lajiin liittyvä tiedotus löytyy heti. Sisältö kehittyy koko tulevan kauden ajan.

Sisällön ja rakenteen uudistamisessa ovat olleet mukana hiihtoseuran jaostojen lajipäälliköt. Sisältö kehittyy koko tulevan kauden ajan.

Sivuston on toteuttanut JS MediaViestintätoimisto Mageena on ollut mukana tuottamassa sivuille sisältöä

Lisätietoja:

Mika Bono, Lahden Hiihtoseura, 0400 503 994