Uutiskirje - Syyskuu 2015

uutiskirje 2015 syyskuu
18.9.2015

Toiminnanjohtajan tervehdys

Oikein hyvää syksyn alkua kaikille hiihtoseuralaisille ja yhteistyökumppaneille! On ollut hienoa 1.5.2015 tehtävässä aloittamisen jälkeen nähdä, kuinka Lahden Hiihtoseurassa on positiivinen draivi ja tekemisen meininki. Samalla draivilla olen itsekin innoissani käärinyt hihat ja aloittanut oman työni seuran eteen. Meidän kaikissa eri jaostoissa sekä tapahtumissa tehdään pyyteetöntä ja hienoa vapaaehtoistyötä seuran monialaisen ja laadukkaan toimintamme pyörittämiseksi ja kehittämiseksi. Kaikkien apua ja yhteistyötä tarvitaan, ilman sitä yhteisten tavoitteiden saavuttaminen ei ole mahdollista. Seuramme on todellakin saatu vauhtiin – vierivä kivi ei sammaloidu – kaikki on mahdollista!

Perustehtävämme eli lasten ja nuorten liikuttaminen ja sen hyvä hoitaminen mahdollistaa myös tulevien kansainvälisten huippujen kasvamisen, kuten seuramme arvokas historia edellyttää. Kun on lapsia ja nuoria – tulee myöskin huippu-urheilijoita ja menestystä. Toimintamme tarkoitus on ennen kaikkea antaa elämyksiä, iloa ja mahdollisuuksia sekä kasvattaa. Tuote ja perusasiat on vaatimusten kasvaessa oltava kuitenkin kunnossa, jotta toimintamme kiinnostaa niin uusia lapsia ja nuoria kuin toimintamme mahdollistavia yhteistyökumppaneitakin. Yhteistyökumppaneidemme arvokas tuki ja yhteistyö on toimintamme kivijalka ja tehostammekin yhteistyötämme yhteistyökumppaneidemme kanssa entisestään. Seurassa huomioidaan aikuiset ja veteraanit nyt ja jatkossakin. Olimme seurarankingissa joka lajissa viime kaudella Suomen parhaimmistoa, josta voimme olla ylpeitä.

Haastankin jokaisen seuran toiminnassa mukana olevan tuottamaan sisältöä ja kertomaan kuvin, tarinoin, elämyksin ja kokemuksin Lahden Hiihtoseuran arvokkaasta, tärkeästä ja monipuolisesta toiminnastamme omilla facebook-sivuillemme.

Toivotan kaikille seuran nykyisille jäsenille ja yhteistyökumppaneillemme oikein hyvää talven odotusta. Samalla toivotan kaikki lapsista aikuisiin tervetulleeksi mukaan seuramme toimintaan.

Tony Kilponen

Toiminnanjohtaja
Lahden Hiihtoseura ry

tony.kilponen@lhs.fi

Lahti2017 -projekti

Lahden Hiihtoseura julkaisi sunnuntaina iltapäivällä 30.8.2015 Vierumäen urheiluopistolla pidetyssä tiedotustilaisuudessa Lahden Pohjoismaisten Hiihtolajien MM-kilpailuihin tähtäävän Lahti2017-projektin, jolla seura ottaa vahvasti vastuuta omissa MM-kisoissa menestymiseksi.
Lue koko juttu tästä !

Hiihtolajikoulut käynnistyneet

Syksyn aikana jaoston eri hiihtolajikoulut ovat taas käynnistyneet. Selvästi lasten ja nuorten määrät kouluissa ovat edelleen kasvussa. Nyt myös mäkikoulu on uudistunut jaoston uuden organisaation ja järjestelyjen myötä. Jaostojen hiihtolajikoulut mahdollistavat tällä hetkellä lasten ja nuorten monipuolisen harrastamisen kaikkien hiihtolajiemme parissa.
Lue hiihtokoulun avauksesta lisää:

Jäsenmaksut uudistuivat

Kevätkokouksen tiimoilta seuran jäsenmaksut uudistuivat. Maksut alenivat ja lisäksi uutena mahdollisuutena tuli perhejäsenmaksu samassa taloudessa asuville.

Jäsenmaksut kaudelle 2015-2016

• Aikuisten jäsenmaksu 30 euroa.
  • Nuorten jäsenmaksu 20 euroa. Nuorten (16 v ja nuorempien) ikäraja määräytyy siten, että jäsenmaksukaudella alle 16 v sarjassa urheilevan jäsenmaksu on 20 EUR eli kaudella 2015 – 2016 vuonna 2000 tai sen jälkeen syntyneet. Tätä aiemmin syntyneet maksavat aikuisten jäsenmaksun.
  • Perhejäsenmaksu 70 euroa. Perhejäsenmaksu on tarkoitettu samassa taloudessa asuville (vanhemmat ja alaikäiset lapset)
    • Mikäli vanhana jäsenenä haluat laajentaa jäsenyytesi perhejäsenyydeksi, toivomme, että otat yhteyttä toimistoon tai käyt päivittämässä jäsentietosi nettisivuillamme koko perheesi osalta. Tämän jälkeen voimme lähettää sinulle (korjatun) jäsenlaskun.
Katso jäsenedut 2015-2016

Liittymällä jäseneksi tuet seuran toimintaa ja saat käyttöösi jäsenedut. Jäsenet voivatkin aktiivisesti ehdottaa seuralle erilaisten yritysten jäsenetuja koko jäsenistömme eduksi. Suurten postituskulujen vuoksi ja käytännön järjestelyjen helpottamiseksi, toivomme sähköisten yhteystietojen ilmoittamista seuralle. Mikäli sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla tiedoissamme, lasku jäsenmaksusta lähetetään sähköpostitse. Jäsenlaskusi lähetämme lähipäivinä.

Voit liittyä jäseneksi toimistollamme tai maksamalla verkkopankissa jäsenmaksun tilille:

FI 60 4212 0010 135750
Lahden Hiihtoseura, Helmi Säästöpankki Lahti.

Viestikohtaan: nimi, osoite, lajiryhmä, syntymäaika ja sähköpostiosoite. Mikäli kaikki tiedot eivät mahdu pankin viestikenttään, toivomme, että lähettäisit meille täydelliset tiedot sähköpostitse tai kaavakkeella.

Lähetämme jäsenkorttisi postitse jäsenmaksun maksettuasi.

Seuralle kamapörssi

Seuran sivuille on avautunut kaikille avoin uusi kamapörssi mahdollistamaan ja auttamaan välineiden tarpeellista ja tärkeää kierrätystä varten. Käykää tutustumassa.

www.lhs.fi/kamaporssi