Valtteri Raatikainen ja Natalie Nousjoki kakkoseksi pujottelun Audi Tourilla

Julkaistu / 16.12.2013

Alle 14- ja 16-vuotiaiden Audi Tour kiertue avattiin viikonloppuna Tahkovuorella kahdella pujotteluosakilpailulla. Lahden hiihtoseuran nuoret hakivat kilpailutuntumaa lauantaina ja Valtteri Raatikainen nappasikin jo heti lupaavan neljännen sijan alle 16-vuotiaiden sarjassa. Naisten 16-vuotiaiden sarjaan tälle kaudelle siirtyneet Melisa Starast ja Neena Sore pujottelivat myös vakuuttavasti, Satrast 9. ja Sore 11.

Sunnuntaina Valtteri Raatikainen nousi jo kakkossijalle. Hän kertoi olevansa suorituksiinsa oikein tyytyväinen ja pystyi kääntämään jännittävän kilpailuasetelman edukseen. Tyttöjen 14-sarjassa Natalie Nousjoki sai voimaa lauantain epäonnistumisesta ja sijoittui sunnuntaina kakkoseksi. Viivi Hämäläinen säesti samassa sarjassa viidennellä sijallaan.

Hyville sijoituksille laski sunnuntaina myös Neena Sore, joka oli 7. Lahden Hiihtoseuran joukkue oli tyytyväinen kilpailukauden avaukseensa ja myös valmentajat Esa Sore ja Mikko Kurkela saivat vahvistusta sille, että suunta on oikea.

Joulutauon jälkeen ryhmä suuntaa Pyhä-tunturille harjoittelemaan ja siellä myös mitellään seuraavat Audi Tour -osakilpailut.