Navigaatio

Vuokatissa leirillä ja kisoissa

Julkaistu / 08.11.2016

Koulujen syysloma ja aikuisten Suomen Cupia valmistava leiritys osuivat mukavasti samaan aikaan ja samaan paikkaan lokakuun lopussa. Naishiihtäjät kävivät juniorihiihtäjille myös pitämässä kivan tarinatuokion, jossa he kertoivat kauteen valmistavasta harjoittelusta ja kauden tavoitteista.

Vuoktin_leiri_-_aikuistapaaminen.jpg

Junnuhiihtäjien leiriin mahtui omien aikuishiihtäjien tapaamisen lisäksi paljon erilaisia harjoituksia niin maastossa jalkaisin, sisätiloissa pelien ja kuntopiirien muodossa kuin ladullakin.

Vuoktin_leiri_-_Lauran_porukka.jpg

Yhtenä iltana pelituokioon osallistui myös Vuokatissa Suomen Cupin avauksessa sprinttiä dominoinut Ristomatti Hakola. Rise oli ja osallistui kanssamme eri peleihin ja oli mukana myös illan telinevoimisteluosuudessa. Kiitos vielä kerran kivasta Idolihetkestä!

Vuoktin_leiri_-_Rise.jpg

Suomen Cupin avaus 29-30.10.2016 sujui LHS:lta varsin mukavasti: Lauantaina sprintin karsinnasta meni jatkoon Laura Alba ja Noora Kivikko. Laura päätyi lopulta sijalle 10 ja Noora sijalle 14. Naisten joukkue Laura Alba, Noora Kivikko ja Alisa Pyrrö hiihti sunnuntain viestissä komeasti kuudenneksi. Miesten joukkue kokoonpanolla Mikke Leinonen, Leevi Mutru ja Jim Härtull hiihtivät myös hyvin sijalle 11.

Kurkkaa myös http://www.ess.fi/urheilu/Urheilu/art2315300

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.