Yli-insinööri Juha Viljamaa valittiin seuran puheenjohtajaksi

Julkaistu / 24.05.2013

Lahden Hiihtoseuran puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi 1.7.2013 – 30.6.2015 valittiin yksimielisesti yli-insinööri Juha Viljamaa. Hän on toiminut kauden 2010-2011 va. puheenjohtajana ja puheenjohtajana

kauden 2011 - 2013. Kokous pidettiin hiihtomuseon auditoriossa ja paikalla oli ilahduttavan paljon edustajia eri lajiryhmistä. Osanottajia kokouksessa oli yhteensä 68 henkilöä.

Puhetta johti LHS:n entinen puheenjohtaja Jaakko Ukkonen.

Johtokuntaan valittiin seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi 5 henkilöä: Erovuoroiset Ilkka Tiilikainen ja Juha Kolu. Uusina johtokunnan jäseninä valittiin Olli Nummelin, Hannu Viitala ja Niilo Halonen.

Asiasta äänestettiin ja ehdolla oli yhteensä 9 henkilöä.

Lisäksi LHS:n johtokunnan pitkäaikainen jäsen Eero Kuusinen oli aiemmin ilmoittanut eroavansa kesken toimintakauden ja hänen tilalle valittiin Tapio Junnonen yksivuotiskaudeksi 1.7.2013 – 30.6.2014.

Asiasta myöskin äänestettiin.

LHS:n johtokunnassa jatkavat Jouko Kemppi, Anne Lindholm, Erkki Nieminen ja Ari Lamberg.

Kokouksessa hyväksyttiin emoseuran talousarvio, jonka kokonaiskulut olivat 605 000€. Seuran kokonaiskulut mukaan lukien Salpausselän kisat ja Finlandia hiihto ovat n. 1,6 milj €. Seurassa on yhteensä 5 päätoimista työntekijää.