Navigaatio

LHS Sähköposti

LHS Sähköposti

LHS:n sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lhs.fi

Huomioi, että sähköpostitilejä ei anneta ilman hyväksyntää toiminnanjohtajalta. Jokaisen sähköpostiosoitteen ylläpidosta seura joutuu maksamaan ylläpitokustannukset.

Sähköpostiosoitetta voi pyytää:

Sami Kulmala
044 975 7713
toimisto at finlandiahiihto.fi

Salasanan saat tekstiviestinä. Ohjeen salasanan vaihtoon voi ladata tästä (pdf). Käyttäjä vastaa itse salasanan vaihdosta, sähköpostilaatikkonsa sisällöstä sekä yksityisyydestä.

Jos salasana pääsee unohtumaan, myös sitä voit tiedustella edellämainitulta henkilöltä.

Sähköpostilaatikon tila on 1 gigatavu (vertailun vuoksi esim. Googlen Gmailissa tilaa on 15 gigatavua). Vaikka viestejä mahtuu laatikkoon kohtuudella, on kuitenkin järkevää poistaa vähintään roskapostit ja ajoittain myös tarpeettomaksi käyneitä viestejä, varsinkin jos viesteissä on paljon tilaa vieviä liitetiedostoja.

Webmail

Sähköpostia voi käyttää suoraan internetselaimesta osoitteessa lhs.fi/posti, joka ohjaa sinut varsinaiseen käyttöosoitteeseen https://posti.zoner.fi/

Kirjautumiseen tarvitset käyttäjätunnuksen, joka on sama kuin @lhs.fi sähköpostiosoitteesi ja saamasi salasanan. Tämän jälkeen voit käyttää sähköpostia kuten mitä tahansa muuta samankaltaista palvelua.

Webmailin asetuksista voit löytää hyödyllisiä toimintoja, kuten salasanan vaihto ja lomavastaaja. (lataa OHJE /PDF)

Sähköpostiohjelmat

Sähköpostia on toisaalta mukavampi käyttää ilman webmailin vähän kankeaa käyttöliittymää. Yleisempiä sähköpostiohjelmia ovat mm. Microsoft Outlook ja Mozilla Thunderbird (ilmainen). Sähköpostin voi myös asentaa älykännykkään (Lumia, Android, iPhone).

HUOM!

Käyttäessäsi sähköpostia jollakin muulla kuin webmaililla on tärkeää asetuksissa määrittää IMAP -protokollan käyttö, jotta viestit tallentuvat sähköpostipalvelimelle ja niitä voidaan käyttää yhtäaikaisesti eri laitteilta. Jos käytät vahingossa POP3 -protokollaa viestit tallennetaan yleensä käytetyn laitteen muistiin ja niitä voi olla mahdoton enää siirtää takaisin palvelimelle.


Sähköpostin asetukset

Saapuvan postin palvelinposti.zoner.fi
Lähtevän postin palvelinposti.zoner.fi
ProtokollaIMAP
SSL-suojaus: Kyllä
Palvelin edellyttää kirjautumistaKyllä
Käyttäjätunnus: sukunimi.etunimi@lhs.fi
Portit:

Käyttötapa IMAP4
saapuva posti SSL 993
lähtevä posti SSL 465

 

Ohjeita erikseen löydät palvelutarjoajan sivuilta. Asetuksissa käytetään kuitenkin ylläolevia palvelintietoja, sillä joissakin Zonerin ohjeissa on vanhentuneita palvelin tietoja.

Toimiston tulostin

Canon 5030i Ajurit

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.